SZOLGÁLTATÁSAINK:

POST-COVID-SZŰRŐVIZSGÁLATOK:

A post-covid szűrőcsomag koronavírus fertőzésen átesettek számára ajánljuk.
Lezajlott COVID-19 fertőzés után gyakran fennmaradnak elhúzódó tünetek. A szövődmények kizárására, korai felderítésére, és a koronavírus-fertőzés után a sportolás biztonságos megkezdése előtt ajánljuk COVID-19 utáni szűrővizsgálatainkat.

Covid-19 fertőzésről általánosan

Jelenlegi információink szerint Covid-19 a súlyos akut légzőszervi szindrómát okoz. Akárcsak a többi légúti betegségeket okozó vírus, a koronavírus-fertőzést is elkaphatja bárki. A fertőzést gyerekek, idősek, a gyengült immunrendszerűek, illetve egyéb, a szervezet ellenálló képességének gyengülését okozó betegséggel élők is elkaphatják.

A statisztikai adatokból látszik, hogy a legmagasabb kockázati csoportba a szív- és érrendszeri betegségekkel rendelkezők, illetve a cukorbetegek tartoznak, de fokozott veszélynek vannak kitéve a vesebetegséggel élők, illetve a 60 év feletti idősek is.

covid-19

Milyen tünetekkel jár a Covid-19?

A Covid19 lefolyása változó. Lehet teljesen tünetmentes, illetve az alábbi tünetekkel járhat:

  • láz
  • köhögés
  • torokfájás
  • az ízlelés és/vagy szaglás megváltozása vagy elvesztése
  • általános gyengeség
  • hasmenés
  • kimerültség
  • izomfájdalom

Koronavírus kezelése:

A legújabb eredmények szerint bizonyos antivirális gyógyszer kombinációk segítségével sikeresen kezelhető a súlyos COVID-19, ám ezek széles körű alkalmazására még várni kell. Ilyenek a Favipiravír és a Remdesivir, melyeket már több ezer koronavírus fertőzött beteg kapott világszerte. Emellett az immunrendszer támogatása C és D vitaminnal, Zn-el előnyös lehet. Emellett bizonyos szelektált esetekben vizsgálják a heparin, a szteroidok, a quercetin, az ivermectin és az azitromicin hatékonyságát.

INFORMÁCIÓK A TESZTEKRŐL


A korábbi fertőzöttségről vagy az oltás utáni védettséget.

Vénásan vérből.

Minimum 3 munkanap.

Amennyiben szeretné megtudni, hogy a fertőzés vagy oltás után mennyi ellenanyaga van. Oltás után legalább 2 héttel ajánlott a tesztelés.

Pozitív eredmény esetén igen.

11.000 Ft

A jelenlegi fertőzöttséget mutatja ki.

Orr – és szájgarat törletből.

A mintavételt követő 24-48 órán belül (Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben a mintavételt hétvége vagy egyéb munkaszüneti nap követi az eredmény a következő munkanaptól számított 24-48 órán belül készül el.

Utazás céljából, illetve hivatalos eredmény igénye esetén.

Pozitív eredmény esetén igen.

19.500 Ft

X