Tisztelt Ügyfelünk!

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum elkötelezett amellett, hogy ügyfeleit és munkatársait megvédje a koronavírus járvány következményeitől.

Ezért olyan vírusbiztonsági intézkedéseket működtetünk Intézményünkben, amelyek minimalizálják a koronavírus terjedésével kapcsolatos kockázatot.

Klinikánkon betegeink kizárólag legalább FFP-1 fokozatú maszkkal tartózkodhatnak, amelyet természetesen belépéskor biztosítunk. Minden betegünkkel érkezéskor COVID-kockázati kérdőívet töltünk ki, valamint megmérjük testhőmérsékletét. Aki beavatkozásra érkezik hozzánk, annak ellátását negatív COVID-teszt esetén kezdjük el.

Aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik, azzal – a beavatkozás fajtájától függően – nyál vagy garat antigén gyorstesztet végzünk, és negatív teszteredmény esetén kezdjük meg a beavatkozást.

Az elmúlt hetek adatai alapján ügyfeleink több mint 90%-a rendelkezik védettségi igazolvánnyal, amennyiben mégsem, 72 óránál nem régebbi PCR-teszteredményt kérünk az ellátás megkezdéséhez és ebben az esetben is végzünk – a beavatkozás fajtájától függően – nyál vagy garat antigén gyorstesztet.

Amennyiben lehetősége van rá, arra kérjük, hogy hozzátartozó nélkül érkezzen, illetve hozzátartozója ne az épületen belül várja Önt a beavatkozás alatt.

Intézményünkben olyan UV-C technológiás és plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő rendszereket működtetünk, amelyek mind a pihenőhelyiségekben, mind a klinikai terekben minimálisra csökkentik a vírus terjedését. A rendszereket folyamatosan működtetjük, de ezek a rendszerek is csak maszk használata mellett minimalizálják a koronavírus kockázatot.

Amennyiben az ellátást megelőzően fejfájást, lázat, torokfájást észlel magán, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egészségügyi tanácsadónkkal a +36 22 999 641 telefonszámon, hogy ki tudjuk zárni a koronavírus gyanúját, és szükség esetén új időpontot tudjunk Őnnek találni.

Ezzel a szabályozással minimalizálni tudjuk a koronavírus veszélyét, mind ügyfeleink, mind betegellátó munkatársaink számára.

Együttműködését köszönjük!

Prof. Dr. Madácsy László
ügyvezető igazgató
Endo-Kapszula Kft.