Tisztelt Ügyfelünk!

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum elkötelezett amellett, hogy ügyfeleit és munkatársait a delta hullám után, az omikron hullámban is megvédje a koronavírus járvány következményeitől.

Ezért olyan vírusbiztonsági intézkedéseket működtetünk Intézményünkben, amelyek észszerűen csökkentik a koronavírus terjedésével kapcsolatos kockázatokat. Intézkedéseinket a legfrissebb orvostudományi adatok ismeretében, mindannyiunk biztonsága érdekében, folyamatosan felülvizsgáljuk.

Ügyfeleink Magánorvosi Centrumunkban kizárólag legalább FFP-1 fokozatú maszkkal tartózkodhatnak, amelyet természetesen belépéskor térítésmentesen biztosítunk. Amennyiben a beteg saját szövet vagy FFP-1-nek megfelelő maszkban érkezik, az általunk adott sebészi FFP-1 maszkot lehetőség szerint a saját maszkja felett is viselheti. Minden betegünkkel érkezéskor COVID-kockázati kérdőívet töltünk ki, valamint megmérjük testhőmérsékletét.

Amennyiben lehetősége van rá, arra kérjük, hogy hozzátartozó nélkül érkezzen, illetve hozzátartozója ne az épületen belül várja Önt a beavatkozás alatt.

Intézményünkben olyan UV-C technológiás és plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő rendszereket működtetünk, amelyek mind a pihenőhelyiségekben, mind a klinikai terekben minimálisra csökkentik a vírus terjedését. A rendszereket folyamatosan működtetjük, de ezek a rendszerek is csak maszk használata mellett csökkentik a koronavírus kockázatot.

Amennyiben az ellátást megelőzően gyengeséget, izom- és ízületi fájdalmakat, fejfájást, lázat, torokfájást, tarkótáji és nyaki izomfájdalmat, izérzés vagy szaglás zavart észlel magán, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egészségügyi tanácsadónkkal a +36 22 999 641 telefonszámon, hogy ki tudjuk zárni a koronavírus gyanúját, és szükség esetén új időpontot tudjunk Önnek találni.

X