Kérjük olvassa el figyelmesen

Vastabéltürözés során a teljes vastagbelet áttekintjük, melynél kulcsfontosságú a megfelelő béltisztaság.

Ennek érdekében a vizsgálatot megelőzően 4 napig rostszegény, magmentes étrend követése szükséges.

A vizsgálat előtti napon egy könnyű reggeli még elfogyasztható, azonban ezt követően már csak rostmentes folyadékot vigyen be (pl. víz, tea, szűrt almalé, leves alaplé)!

A vizsgálatot megelőző 24 órában összesen két adag béltisztító készítményt kell elfogyasztani vízben feloldva, melyet követően bőséges folyadékfogyasztás szükséges a megfelelő béltisztaság elérése érdekében.

A béltisztító készítményt bejelentkezés után 2 munkanapon belül felírjuk Önnek, melyet TAJ szám alapján bármelyik gyógyszertárban kiválthat.

Az előkészítés részleteiről (pl. étkezési tanácsokról és a hashajtó készítmény elfogyasztásának időpontjáról) kérjük tájékozódjon a foglalás napján küldött e-mailhez csatolt tájékoztatónkból, vagy itt az oldalunkon!

A vizsgálat reggelén vérnyomáscsökkentő és rendszeres pszichiátriai gyógyszereit 1 pohár szénsavmentes vízzel vegye be!

Kérjük, hogy a fontosabb korábbi orvosi leleteket, 1 hónapon belüli laborvizsgálat eredményét és 6 hónapon belüli mellkas röntgen/mellkas CT eredményét hozza magával (amennyiben történt).

A vastagbéltükrözésen áteső pácienseinket szeretnénk tájékoztatni, hogy az altatást követően vezetni nem szabad, így célszerű kísérővel érkezni.

Amennyiben vérhígító késztményt szed, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a vizsgálatot megelőzően!

További információért kattintson az Önnek felírt gyógyszerre:

Cím

8000 Székesfehérvár, Budai út 316

Telefonszám

+36 22 999 641

Email

recepcio@endo-kapszula.hu

X