A teljes bélrendszer nagy hatékonyságú szűrésére!
A teljes bélrendszer nagy hatékonyságú szűrésére!

Tudta?

Tudta?

Az egészségmegőrzés és a betegségek korai felismerése szempontjából rendkívül fontos az időben elvégzett szűrővizsgálatokon való részvétel. Ezért készítettünk egy speciális All-in Szűrőkapszula szűrőcsomagot, amelynek célja a nyelőcső, gyomor és bélrendszer betegségeinek korai felismerése és megelőzése.

Kinek ajánljuk?

All-in Szűrőkapszula csomagunkat

All-in Szűrőkapszula csomagunkat

• 50 éves életkornál fiatalabb,
• tünetmentes,
• hozzánk szűrési céllal érkező
pácienseinknek ajánljuk.

Hogyan működik az All-in Szűrőkapszula?

Az ANKON vékonybél-vastagbél kapszula két kamerájának, kis térfogatának, minimális súlyának és hosszú üzemidejének köszönhetően képes a nyelőcső, gyomor, vékony- és teljes vastagbél egy ülésben történő vizsgálatára. 

A tápcsatorna előkészítése a vastagbéltükrözéssel azonos előkészítési protokoll szerint valósul meg. A vizsgálat kényelmesebb, mint az általános kapszula endoszkópiás vizsgálatok, de felhívjuk a figyelmet: a nyelőcsőben való lassítás nem garantált, a gyomorban a kapszulát nem lehet precízen irányítani, illetve manuálisan nem továbbítható a vékonybélbe.

Kinek javaslunk más vizsgálati módszert?

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban a tápcsatorna rendszer teljes diagnosztikájára a lehető legszélesebb körű vizsgálati kör áll rendelkezésre. Az All-in Szűrőkapszula szűrőcsomag helyett más vizsgálatot ajánlunk azoknak, akik:
Természetesem a bonyolultabb esetekben is rendelkezésére állunk, hívjon bennünket!

Csomagár

Ár

299.000 Ft

Kérjük, hívja fel központi telefonszámunkat

amennyiben szeretne időpontot foglalni a vizsgálatra, illetve további információkat szeretne megtudni az All-in Szűrőkapszuláról
Cím

8000 Székesfehérvár, Budai út 316

Telefonszám

+36 22 999 641

Email

recepcio@endo-kapszula.hu

X