Mikor érdemes laboratóriumi vizsgálatokat végeztetni?

Ha a szakorvosa kéri

Ha bizonytalan eredetű panaszai vannak

Szűrés részeként, panaszmentes pácienseknek.

Tudta?

A vérvétel elengedhetetlen része a pontos diagnózis felállításának, illetve az egyes betegségek kizárásának, kimutatásának.

Pontosan ezért mindenki számára ismerős lehet a vérvétel okozta feszültség és kellemetlenség. Azonban intézményünkben megértjük, hogy ez az érzés akadályozhatja Önt abban, hogy időben és időnként ellátogasson orvosához.

Ennek okán elköteleztük magunkat az innovatív és fájdalommentes vérvétel technikák alkalmazása mellett.

Miért mi?

Speciális vérvételi szolgáltatásunkkal a fájdalommentesség az egyik legfontosabb szempont, hiszen véna szkennerrel és fájdalomcsillapító géllel dolgozunk.

A véna szkenner technológia lehetővé teszi szakasszisztenseink és orvosaink számára, hogy pontosan meghatározzuk a legmegfelelőbb helyet a vérvételhez, minimalizálva ezzel a fájdalmat és az esetleges szúrásokat. Ez a módszer különösen előnyös azok számára, akiknek vékony vagy nehéz megtalálni a vénáikat.

Emellett fájdalomcsillapító géllel is dolgozunk, ami tovább növeli a vérvétel komfortját. Ez a gél enyhe érzéstelenítő hatással rendelkezik, amely csökkenti a szúrás során érzett kellemetlenséget és feszültséget. Így biztosítjuk, hogy a vérvétel élménye minél kevésbé legyen kényelmetlen.
X