Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum elkötelezett a kiváló ellátás és a teljeskörű ellátás, a kikövezett betegutak mellett. Ezért keressük folyamatosan az együttműködést és a partnereket a magánegészségügyi szektorban és próbálunk mind a bejövő, mind pedig a kezelésekre továbbküldött betegállományunk számára a legjobb lehetőségeket biztosítani.

Büszkén állíthatjuk, hozzánk küldik a régióból az gasztroenterológiai betegek jó részét a családorvosi szinttől a nagyvállalati szűrésekig és nagybefektetői magánklinikákig.

JELENLEGI PARTNEREINK:

waberer-medical-center
new-med
naturmed
lelegzet
irisintezet
endocam-logo
Előző Következő Csak a legmodernebb technológiákat használjuk és minden orvosi döntésünk mesterséges intelligencia által támogatott. Európában egyedülállóan fájdalommentesen és altatás nélkül képesek vagyunk a teljes tápcsatornai szűrésre. Mágnesesen irányítható kapszula endoszkóp rendszerünk páratlan a kontinensen, de nálunk elérhető a virtuális kolonográfia natív CT vizsgálattal is. Endoszkópiát kizárólag valódi altatásban végzünk a legmodernebb 4K gépekkel.

Több évtizedes tapasztalatú, főállású gasztroenterológus kollégáink a világ orvosi kutatásainak élmezőnyében vannak. Prof. Madácsy László vezetésével és egyedülálló invazív endoszkópiás szaktudásával csapatunk világszínvonalú invazív endoszkópos terápiák (ESD, EUS, ERCP) ellátására is képes.

https://endo-kapszula.com/wp-content/uploads/2022/12/partnereink.mp4#t=1