Foglalási díj tájékoztató• Különleges egészségügyi szolgáltatásokat végzünk.
• Ügyfeleink körében egyre népszerűbb Magánorvosi Centrumunk.
• Orvosaink munkaidejükben teljes mértékben Ügyfeleink rendelkezésére állnak.
• Vizsgálatainkra folyamatosan hosszabbodnak előjegyzési listáink.

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum szeretné a lehető leghamarabb ellátni Ügyfeleit. Ezért vezettük be 2022 májusától minden szolgáltatásunknál az ideiglenes foglalási zárolás, valamint foglalási díj intézményét.

Ideiglenes foglalási zárolás

Az online bankkártyás fizetésben zárolt 10.000 Ft összeget foglalási rendszerünk zárolja Ügyfelünk bankszámláján. A zárolás általános esetben a szolgáltatást követően automatikusan felszabadul, és nem számít bele a vizsgálati díjba.

Foglalási díj

A banki átutalással kifizetett foglalási díj Ügyfelünk bankszámlájáról levonásra kerül, és beleszámít a vizsgálati díjba.

Előre fizetés

Ügyfeleink gyorsabb kiszolgálása érdekében foglaláskor lehetőséget biztosítunk a szolgáltatás tervezett díjának előzetes kifizetésére is.

Lemondás, időpont módosítás

Amennyiben a vizsgálat előtt legalább három munkanappal mondja le szolgáltatásunkat, az ideiglenes foglalási zárolás, a foglalási díj vagy az előre fizetés visszajár.
Amennyiben időpontot szeretne módosítani, azt a vizsgálat előtt legalább három munkanappal lehet megtenni. Az első időpontmódosítás ingyenes.